Rólunk

CÉGTÖRTÉNET

Az Encorn Trade Kft. 2010 őszén magánszemélyek alapították. Tevékenysége mezőgazdasági termények, élelmiszeripari, energia előállítást szolgáló és takarmány alapanyagok, gabonafélék és ipari - elsősorban olajos - növények kereskedelme.

Megközelítően 200.000 tonna szántóföldi növénytermesztésből származó konvencionális termény, és mintegy 40.000 tonna ipari takarmány – búza és kukorica csíra, korpa, takarmányliszt, nedves és száraz CGF- kereskedelme folyik a cég keretein belül.

Az Encorn Trade Kft. egy cégcsoport tagja, amelyhez tartozik egy szállítmányozó vállalat, a T.O.M. Trans Duna Kft. is (www.tomtrans.hu) amely éves szinten közel 1.000.000 tonna áru, jelentős részben mezőgazdasági termény mozgatását végzi. A logisztikai feladatokat így első kézből, cégcsoporton belül tudjuk megoldani.

2018-ban a Vitafort Zrt. (www.vitafort.hu) cégcsoport, üzletrészvásárlással, többségi tulajdont szerzett cégünkben. Ezen akvizíció eredményeképpen jelentős forgalomnövekedés következett be, mely pozitívan hatott a profittermelő képességre is és aktívabb piaci jelenlétet eredményezett.

Az Encorn Trade Kft. fő erőssége, és üzleti sikereinek záloga, dolgozói csapatának szakértelme, lojalitása és elkötelezettsége.

Munkánk fokmérője, együttműködő partnereink, vevőink, szállítóink és nem utolsósorban dolgozóink elégedettsége, mely érzés mindenki számára gyümölcsöző módon erősíti a piaci kapcsolatokat és a cég piaci pozícióit.

image

Kapcsolat

Partnerség

Bizalom

Olyan céget építünk, ahol jó dolgozni, célunk a közös értékteremtés

Cégünk működését a csapatmunka sokkal inkább meghatározza, mint a hierarchikus viszonyokhoz való ragaszkodás. Kollégáink egymásra is partnerként tekintenek, támogatják, segítik egymást, amikor szükség van erre az irodában és a terepen egyaránt. A klasszikus főnök-beosztott viszony helyett arra törekszünk, hogy mindenki a lehető legjobb teljesítményt hozza ki magából: ezzel érünk el igazi sikereket és a jövőnket is biztosító eredményeket.
A szűk vezetői kört az ügyvezető, valamint a pénzügyi és a logisztikai vezetők alkotják, döntéseiket azonban a vállalat egészének érdekeit és szempontjait figyelembe véve hozzák meg. Az irodai kollégák feladata a kereskedők és területi képviselők munkájának támogatása, így az odafigyelés, egymás meghallgatása és megértése alapvető fontossággal bír.

Image

MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?

Munkatársaink véleménye, hogy miért szeretnek nálunk dolgozni.

Encorntrade kiadvány

image

Kérdése van? Kérje ajánlatunkat!Keressen minket bizalommal!